Tervetuloa Lauritsalan Siniveljien virallisille nettisivuille!

Mitkä ihmeen Siniveljet?

Lauritsalan Siniveljet on Lappeenrannan Lauritsalassa toimiva aktiivinen meripartiolippukunta. Toimintaa on kaikissa ikäluokissa kouluikäisestä ylöspäin ja mukaan voi liittyä minkä ikäisenä tahansa! Toiminta pyörii ryhmissä talvikaudella viikoittaisten kokousten, sekä retkien ja leirien ympärillä. Avovesikaudella korostuu tietenkin meripartiotoiminta, jota toteutetaan käytännössä kanooteilla, scout-jollalla, purjevene s/y Myrskylintu II:llä sekä omalla "lippulaivallamme" koulutusalus m/s Pellellä. Myöskään perinteisiä partiotaitoja ei unohdeta, sillä lippukunta ja ryhmät järjestävät useita leirejä ja retkiä ympäri vuoden. Suuri osa retkistä suuntautuu Lauritsalan partiolaisten omalle leirialueelle Taipalsaaren Päihäniemeen ja Lappeenrannan seurakuntayhtymän leirikohteisiin.

Kolo

Kolomme, eli kokoontumistilamme, sijaitsevat Lauritsalan Seurakuntakodin alakerrassa osoitteessa Kauppalankatu 1. Olemme toimineet sieltä käsin jo kauan ja vasta valmistuneen remontin ansiosta toiminta nykyisellä kololla jatkunee vielä pitkään. Kololla siis kokoontuu viikoittain jokainen ryhmämme viettämään yhteistä aikaa ja oppimaan partiotaitoja.

 

Mitä on partio?

Partio on vastavoima “Miks mun pitäis?” ja “Ei kuulu mulle!”-asenteille. 

Partiossa välitetään ja muutetaan välittäminen käytännön teoiksi. Partiossa toimitaan ryhmissä, jotka noudattavat partio-ohjelmaa. Ohjelmassa on tärkeää, että saa tehdä itse. Siihen osallistuvat pienimmätkin partiolaiset: vastuun antaminen nuorille on partion perusidea.

Partioon kuuluu seikkailua ja elämyksiä, jotka kasvattavat tervettä luottamusta omiin kykyihin. Ryhmässä oppii toisaalta myös, että kaikkien ei tarvitse osata kaikkea eikä ole olemassa parasta partiolaista.

 

Liity jäseneksi

Etsitkö uutta harrastusta, uusia kokemuksia, uusia kavereita? Oletko aina halunnut kokea, mitä se partio ja vesillä liikkuminen on käytännössä? Meitä on moneen lähtöön, sillä joka viides suomalainen on tai on joskus ollut partiossa. Aina on hyvä aika liittyä partioon, mutta toimintakausi alkaa aina elo-syyskuussa, jolloin mukaan tuleminen on helpointa.

Jäsenhakemuksen voi täyttää osoitteessa: 
https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenyys.aspx?id=9999435

Uudet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan toimintaan myös tulemalla vaikka kaverin mukana käymään kokouksissamme, soittamalla lippukunnanjohtaja Lauri Tuomiselle (044 9804687) tai lähettämällä sähköpostia etunimi.sukunimi(ät)siniveljet.net.

Voit myös osallistua partiotoimintaan aikuisena!


Jäsenasiat

Jäsenasioissa auttaa jäsenrekisterinhoitaja Lauri Kouvo (jasenrekisterinhoitaja(ät)siniveljet.net), joka vastaa myös Kuksa-järjestelmään liittyviin asioihin. Muun muassa huoltajatunnukset saat ottamalla yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan.


Tietoa siniveljistä

Perustettu: 1940
Jäsenmäärä: 111
Toimipaikka: Lauritsala
Leirialue: Päihäniemi
Koulutusalus: m/s Pelle
Jäsenlehti: Rinkka
Taustayhteisö: Lauritsalan seurakunta
Sisarlippukunta: Lauritsalan Sinisiskot
Vanhempainyhdistys: Lauritsalan Partiotuki
Lippukunnanjohtaja: Lauri Tuominen


Ajankohtaista

  • Syksyn toiminnan aloitus Uusi toimintakausi aloitetaan perinteisellä aloitustapahtumalla torstaina 20.8. klo 18-20 Lauritsalan seurakuntakodin pihalla. Tapahtumaan ovat tervetulleita uudet ja vanhat jäsenet, vanhemmat sekä kaikki toiminnasta kiinnostuneet!Tapahtuman aikataulu:18-18 ...
    Lähettänyt 13.8.2020 klo 7.11 Lauri Tuominen
  • Syksyn startti Lauritsalan Sinisiskojen ja -veljien toimintakausi lähtee käytiin perinteisessä aloitustapahtumassa Lauritsalan seurakuntakodilla keskiviikkona 21.8.2019 klo 16-19. Vanhat sekä uudet jäsenet ja kaikki toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan toimintaan ...
    Lähettänyt 9.8.2019 klo 12.10 Yusuf Riaz
Näytetään ilmoitukset 1 - 2/37. Näytä lisää »


Siniveljien tapahtumakalenteri


"Kolo" - Kauppalankatu 1, 53300, Lappeenranta