Tällä sivulla pääset tutustumaan lippukuntamme eri ryhmiin ja niiden johtajiin. Ota yhteys lippukunnanjohtajaan ja katsotaan yhdessä mihin ryhmään juuri sinä tai sinun lapsesi sopii parhaiten. 

Sudenpennut

Sudenpentulaumat

Yhteyshenkilö: Olli Kuivalainen

Norppa-lauma kokoontuu tiistaisin klo 18-19.15.

Johtajat:    Markus Rantanen sekä Olli KuivalainenSudenpennut ovat 7–9 -vuotiaita partiolaisia, joiden ryhmää kutsutaan laumaksi. Laumaa johtaa tehtävään koulutettu aikuinen.
Leikit, seikkailut ja tarinat ovat sudenpentutoiminnassa tärkeitä. Viikottaisissa laumailloissaan lauma oppii juttuja,
joita ei koulussa opeteta.
Lisäksi sudenpennut tapaavat toisiaan retkillä ja muissa partiotapahtumissa kuten kesäleirillä, purjehduksilla ja sudenpentujen partiotaitokilpailuissa.


Partiopojat

Venekunnat

Ikäkausivastaava: Olli Tuominen

Lokki-vartion (Tarpojat, 7-8. luokkalaiset) kokous keskiviikkoisin 16.30-17.30.

Johtajat: Roni Helen sekä Petteri Veikkolainen

Merikotka-vartion (Tarpojat, 6. luokkalaiset) kokous torstaisin 16.45-18.

Johtajat: Joonas Laari, Tuomas Mäkelä sekä Henri Virtanen

Villisika-vartion (Seikkailijat, 5. luokkalaiset) kokous keskiviikkoisin 17.30-18.45

Johtajat: Konsta Ikonen sekä Kaapo Tolska

Susi-vartion (Seikkailijat, 4. luokkalaiset) kokous tiistaisin 16.30-18

Johtajat: Eemil Kaipala, Toivo Tiittanen sekä Akseli VarisPartiopoika on 10-15 -vuotias partiolainen, joka muodostaa tovereineen venekunnan (vartion). Venekuntaa johtaa kokenut ja koulutettu n. 15-18 -vuotias partiolainen.

Partiopoikaosastossa mennään pintaa syvemmälle partiotaitojen ja vanhempana johtajataitojen oppimisessa. Partiopojat oppivat tarttumaan toimeen ja tekemään asioita porukassa, mutta myös itsenäinen toiminta tulee tutuksi. 

Partiopoikaosastossa leirejä, retkiä ja purjehduksia järjestetään enemmän ja ne ovat sopivan toiminnallisia ja haastavia ikäryhmälleen. Partiotaitoja opetellaan lippukuntamme omaan suorituskirjaan tukeutuen tavoitteena oppia toimimaan vastuullisena ryhmän jäsenenä maalla ja vesillä. Matkan varrella karttuu varmuudella ainutlaatuisia ja siistejä kokemuksia. Monesta partiopojasta kuoriutuukin etevä venekunnanjohtaja ja harrastuksesta tulee elämäntapa!


Samoajat

Lippukunnan samoajavartio Karhu kokoontuu yhdessä Sinisiskojen kanssa maanantaisin klo 18-19
Samoajat

Samoajat ovat vartionjohtajaikäisiä (15-18) ja toimivat vertaisjohtoisesti. Kokouksissa suoritetaan SP:n samoajaohjelmaa. Samoajat osallistuvat aktiivisesti lippukunnan talkoisiin ja retkille, sekä tekevät paljon yhteistyötä esimerkiksi sisarlippukuntamme Sinisiskojen kanssa.