Tällä sivulla pääset tutustumaan lippukuntamme eri ryhmiin ja niiden johtajiin. Ota yhteys lippukunnanjohtajaan ja katsotaan yhdessä mihin ryhmään juuri sinä tai sinun lapsesi sopii parhaiten. 

Sudenpennut

Sudenpentulaumat

Yhteyshenkilö: Ilkka Parviainen

Norppa-lauma kokoontuu tiistaisin 

Johtajat:    Markus Rantanen

Kuutti-lauma kokoontuu torstaina

Johtajat:     Ilkka Parviainen


Sudenpennut ovat 7–9 -vuotiaita partiolaisia, joiden ryhmää kutsutaan laumaksi. Laumaa johtaa tehtävään koulutettu aikuinen.
Leikit, seikkailut ja tarinat ovat sudenpentutoiminnassa tärkeitä. Viikottaisissa laumailloissaan lauma oppii juttuja,
joita ei koulussa opeteta.
Lisäksi sudenpennut tapaavat toisiaan retkillä ja muissa partiotapahtumissa kuten kesäleirillä, purjehduksilla ja sudenpentujen partiotaitokilpailuissa.


Partiopojat

Venekunnat

Ikäkausivastaava: Mikko Purhonen ja Olli Tuominen

Ahma-vartio kokous keskiviikkoisin 18:30-19:45

Johtajat: Olli Tuominen, Eero Kosonen, Valtteri Valtonen ja Mikko Purhonen

Majava-vartion kokous keskiviikkoisin 17:00-18:30

Johtajat: Roni Helén ja Otso Kaihilahti

Lokki-vartion kokous on Tiistaisin 16:30-18:00

Johtajat: Vertti Huhtanen ja Petteri Veikkolainen


Partiopoika on 7-15 -vuotias partiolainen, joka muodostaa tovereineen venekunnan (vartion). Venekuntaa johtaa kokenut ja koulutettu n. 15-18 -vuotias partiolainen.

Partiopoikaosastossa mennään pintaa syvemmälle partiotaitojen ja vanhempana johtajataitojen oppimisessa. Partiopojat oppivat tarttumaan toimeen ja tekemään asioita porukassa, mutta myös itsenäinen toiminta tulee tutuksi. 

Partiopoikaosastossa leirejä, retkiä ja purjehduksia järjestetään enemmän ja ne ovat sopivan toiminnallisia ja haastavia ikäryhmälleen. Partiotaitoja opetellaan lippukuntamme omaan suorituskirjaan tukeutuen tavoitteena oppia toimimaan vastuullisena ryhmän jäsenenä maalla ja vesillä. Matkan varrella karttuu varmuudella ainutlaatuisia ja siistejä kokemuksia. Monesta partiopojasta kuoriutuukin etevä venekunnanjohtaja ja harrastuksesta tulee elämäntapa!


Samoajat

Merimetso kokoontuu joka toinen maanantai klo 18-19

Karhu kokoontuu joka toinen maanantai klo 18-19

Johtaja: Lauri Tuominen
Samoajat

Samoajat ovat vartionjohtajaikäisiä (15-18) ja toimivat vertaisjohtoisesti. Kokouksissa suoritetaan SP:n samoajaohjelmaa. Samoajat osallistuvat aktiivisesti lippukunnan talkoisiin ja retkille, sekä tekevät paljon yhteistyötä esimerkiksi sisarlippukuntamme Sinisiskojen kanssa.