Uutiset‎ > ‎

Lauritsalan Siniveljien pitkä purjehdus 8-16.6.2016

lähettänyt Yusuf Riaz 9.4.2016 klo 14.26
Lauritsalan Siniveljet järjestää M/S Pellellä alkukesästä pitkän purjehduksen pohjoiselle Saimaalle ja Pieliselle. Pohjoisin käyntisatama ja miehistön vaihtosatama tulee olemaan Nurmes.

Purjehdus toteutetaan kahdessa osassa, ja on suunnattu ensisijaisesti yli 12 vuotiaille. Yhteen suuntaan mahtuu alustavasti mukaan 6 venekuntaikäistä ja ensisijaisesti vain yhdelle osalle. 

Purjehdukselle ilmoittaudutaan suoraan jäsenrekisteri Kuksaan lippukunnan verkkosivujen (www.siniveljet.net) etusivulta löytyvän ilmoittautumislinkin kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 15.5.2016. Muista ilmoittautua pian sillä paikkoja on rajoitetusti. (Suositellaan että alaikäisen ilmoittautumisen tekisi huoltaja jolloin paperisia lupalappuja ei tarvitse täyttää) 

Kun osallistujamäärä selviää, katsotaan onko halukkaille mahdollisuus osallistua molemmille osille tai ottaa mahdollisesti mukaan nuorempia. 

Purjehduksen hinta on 50€/osa ja se laskutetaan osallistujilta sähköpostitse. Tarkemmat ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille lähempänä.

Lisätietoja antaa: Ville Järvenpää (puh. 040 069 1578) ville.jarvenpaa@siniveljet.net  
Ċ
Yusuf Riaz,
9.4.2016 klo 14.26
Comments