Uutiset‎ > ‎

Siniveljien kesäleiri 8.-12.7.2015

lähettänyt Lauri Kouvo 27.5.2015 klo 7.40   [ 27.5.2015 klo 7.46 päivitetty ]

Kesäloma alkaa pian ja kokoukset jäävät tauolle. Toiminta jatkuu kuitenkin muun muassa kesäleirin muodossa. Tänä vuonna Siniveljet leireilevät oman lippukunnan kesken 8.-12.7. leirialueellamme Kattelussaaren Päihäniemessä. Viime vuosista viisastuneena leirin pituus on vain neljä yötä, joka jättää aikaa myös mökkeilylle ja muulle kesäaktiviteeteille. Kesäleiri pitää silti sisällään paljon erilaista ohjelmaa vesillä liikkumisesta metsässä suunnistamiseen - uimista ja saunomista unohtamatta. Leirillä on mahdollisuus myös suorittaa III-luokan riihitys, josta saat lisätietoa vartionjohtajaltasi. Leirin johtajana toimii partiojohtaja Tuomas Pursiainen.

Leirille lähdetään perinteisesti omilla pyörillä kolon edestä keskiviikkoaamupäivällä ja paluu tapahtuu myöskin pyöräillen sunnuntai-iltapäivänä. Tarkemmat ajat ilmoitetaan osallistujille myöhemmin. Jos haluat lähteä leirille etkä esimerkiksi omista pyörää, ota leirin johtoon yhteyttä.

Leirin viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.6. kello 18 jolloin järjestetään leirin info-tilaisuus kololla. Ilmoittautua voi tuomalla alla olevan ilmoittautumisosan info-tilaisuuteen, sähköpostitse (lauri.kouvo@siniveljet.net) samoilla tiedoilla tai seuraavalla Kuksa-linkillä (toimii vain yli 15-vuotiailla ja huoltaja-tunnuksilla): https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=6724

Leirin hinta on 40 euroa ja se maksetaan leiri-infossa saatavan maksuohjeen mukaisesti.


Ċ
Lauri Kouvo,
27.5.2015 klo 7.40
Comments