Uutiset‎ > ‎

Sveitsi 2017 - Päivät 1 ja 2

lähettänyt Lauri Kouvo 30.6.2017 klo 4.15   [ 1.7.2017 klo 11.03 päivitetty ]
Tästä alkaa Siniveljien ulkomaanmatkan matkaloki, jota päivitetään päivittäin reissun ajan. Kirjoittajat vaihtuvat päivittäin ja jokainen matkalainen pääsee ilmaisemaan itseään. Muista myös seurata kuva-antiamme facebookissa ja instagramissa.

28.-29.6. 

Reissu alkoi aurinkoisissa merkeissä Lappeenrannan rautatieasemalta. Asemalta hyppäsimme junaan jolla matkustimme Pasilan juna-asemalle.
Tästä matka jatkui julkista liikennettä käyttäen yöpymiskohteeseemme. "Pitkien ja hyvinnukuttujen" yöunien jälkeen lähdimme klo 04.00 taas julkisillakohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Lentoasemalla sulavan check-in:in ja rinkkojemme kuljetuskuntoon laiton jälkeen hyppäsimme uudenkarheaan lentokoneeseen jolla suoritimme kananlennon (noin 2,5 h) Sveitsiin Zürichin kansainväliselle lentoasemalle. Yksi kappale rinkkoja oli jäänyt Helsinki-Vantaan lentokentän toiminnasta johtuen matkalle.Tästä huolimmatta siirryimme hyvillä mielin Sveitsin julkisia käyttäen päärautatieasemalle, josta siirryimme rautiovaunua käyttäen hostellille, jossa suoritimme varusteiden kevennyksen odottamattoman kuuman ja aurinkoisen sään takia ja jonne jätimme matkatavaramme päivän ajaksi. Seuraavaksi ohjelmassa oli ruoanmetsästys ja löysimmekin kaikille sopivaa evästä paikallisen Burger Kingin muodossa. Evästankkauksen jälkeen Lähdimme tutustumaan Sveitsin kansallismuseoon, joka oli hieno,
ja siellä vietetyn tunnin jälkeen hajaannuimme kaupungille nauttimaan omista aktivitiiteistamme. Iltapäivästä siirryimme takaisin hostellille ja siellä söimme päivällisen ja jakauduimme huoneisiimme. Loppuilta kului huoltotoimissa (hyvin ansaittu suihku yms.) jonka jälkeen siirryimme nauttimaan oikeiden sänkyjen tarjoamista hyvistä yöunista.

- Nelli ja Niko
Comments